Kombi i taxi prevoz Novi Sad

Danas predstavljamo Taxi Bobic iz Novog Sada koji vrši usluge taxi Novi Sad i prevoz putnika kombijem. Predrag Bobić poseduje odlična kombi vozila koja se uredno servisiraju i održavaju. Opremljena su dodatno HIFI i video opremom. Sva vozila su klimatizovana. Najčešće relacije na kojima vozi su taksi do aerodroma i prevoz Novi Sad Beograd. Takođe vrši i prevoz putnika do Budimpešte, najčešće do aerodroma Franc List.

U ponudi ima i luksuzno vozilo za prevoz fiat kabriolet. Bilo da ste zainteresovani za taxi prevoz ili kombi prevoz, usluga je ista i vožnja je od vrta do vrata, sa adrese polaska do vašeg odredišta. Izdvajamo iz ponude najam kombija sa vozačem, gde ga možete angažovati za putovanje po vašem izboru, uvek spremno vozili i profesionalni vozač će vam biti na raspolaganju. Taxi Bobic daje i razne pogodnosti kao besplatan prevoz za stalne korisnike svojih usluga.

Možete iznajmoti kombi za prevoz na rafting ili na prevoz na koncetre, naš vozač će vas odvesti i sačekati nakon završetka vaših obaveza.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *