Poklon za ženu, nakit, posteljina, cebad, torbe i tasne

Nakon nekoliko godina braka, ponestaje vam ideja oko poklona ženu. Ali ipak želite da joj pronađete jedinstveni, promišljen poklon koji će joj izmamiti VAU – jer je ona vredna toga. Naći nešto specijalno za vama nekog posebnog, pokušali smo da vam damo neke predloge i ideje koje na osnovu materijalnih sredstava kojima raspolažete možete korigovati.

Srebrni nakit Guess i miss sixty

Univerzalna stvar je nakit, nešto čemu nijedna žena ne može da odoli, ali ne vole sve žene sav nakit i sve vrste nakita. Pogledajte šta ima i razmislite šta joj se dopada jer bitno je da ga nosi, a ne negde da stoji onako. Izaberite neke ogrlice od srebra, a noj predlog je nešto od specifičnog nakita i nakita za malđu populaciju nakit guess ili nešto od miss sixty nakita. Razne ogrlice su idealan poklon za žene i uvek će naći neku zgodnu priliku da ga nose.

Cebad i posteljine za krevete

Kriza je pa ako hoćete neki praktičan poklon koji vam treba u kući, a da jednim udarcem ubijete dve muve, i poklonite nešto ženi, a i kupite za kuću, onda je to posteljina za bracne krevete ili ćebad pazeći samo da se uklopi u ambijent vašeg doma. Zamislite da na krevetu umotana u vaše ćebe čita neku knjigu ili predivna nova posteljina na bracnom krevetu u spavaćoj sobi.

Torbe, koferi i tašne za putovanje i svaki dan

Ako vaša žena putuje često onda nije loš predlog da vidite putne torbe i koferi kao zgodan poklon. Mislim idealno bi bilo, neka putna torba i kofer, a u njemu još veće iznenađenje avio karte za neki aranžman u inostranstvu. Ako je previše zaposlena onda neka tasna za svaki dan ili neke trobe za shopping za žene. Sve će to biti korisno, a tasne i torbi za žene nikada dosta i uvek postoji prilika za koju ona može da se iskoristi.

Nadam se da smo vam dali ideju za neki poklon koji ćete pokloniti svoj ženi, a prilika za to u toku godine imate dosta. Ako vam treba ideja za poklon za decka pogledajte predloge.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *