Porez USA

Porez USA i povracaj poreza iz USA najviše intersuje sve one koji su prethodne godine radili u Americi, ardili su manje od godinu dana. U tom slučaju je velika verovatnoća da ste platili porez USA više nego što treba, pa imate pravo na povracaj poreza. U ovom slučaju je dobro biti obavešten jer ako ne tražite nazad povracaj poreza, niko vam ga neće ni vratiti. Za početak je najbolje da pogledate besplatan proračun povracaja poreza iz Amerike, da bi otprilike znali o kojoj sumi se radi.

Po američkom sistemu oračunavanje poreza, zarad i plaćenih taksi je na kraju kalendarske godine. Svi učesnici programa W&T su sigurno pretplatili porez, a iznos koji možete dobiti povraćaj poreza iz Amerike proračunava se na osnovu ukupne zarade i poreza koji su već platili. DA bi vratili porez USA morate zato angažovati sertifikovanu agenciju, a naš predlog je agencia sa najnižim taksama u Srbiji optimumtaxagency.com. Oni će vam omogućiti da uz minimalne naknade povratite novac koji ste već zaradili.

Nakon završetka programa i povratku u zemlju možete aplicirati za povratak poreza, ali je najbolje to uraditi na početku nove kalendarske godine, jer se fiskalna godina u SAD završava 31.12.

Povracaj poreza iz USA je jednostavan uz pomoć Agencije, treba da popunite formulare koje ćete odneti u agenciju, a imate mogućnost da paratite kako napreduje vaš povracaj poreza.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *