Skola stranih jezika Beograd

Kada upisati dete u skolu stranih jezika, to jesta kda nije suviše rano, a ni suviše kasno da dete počne da ide na neki od kurseva stranih jezika. Teroretiše se mnogo po tom pitanju, ali jedno je teorija a drugo je praksa. Dete je spremno za učenje stranih jezika i usvajanje novih znanja morate proceniti sami. Kada dete pokazuje intelektualne i druge sposobnosti, onda je spremno da ide u skolu jezika. Da li može da pazi i drži fokus dete od 5 godina zavisi i od predavača i načina na koji će učiti strani jezik. Dete mora da uči strani jezik kroz igru. Po teoriji lakše će usvojiti izgovor ako počne ranije da uču jezik jer ga uči po principu prihvatanja i savladavanja maternjeg jezika. Posetili smo neke skole stranih jezika u Beogradu pa smo sa njima podelili neka sisksutva.

Kursevi engleskog i nemackog jezika za decu

Kada se već odlučite da upišete svoje dete na neki kurs jezika, onda su to uglavnom

skole engleskog i kurs engleskog jezika i kurs nemackog jezika.

a deca su raspoređena po uzrasnim kategorijama, a tek kasnije se rasporedjuju prema kursevima koje pohađaju, odnosno prema nivou znanja.

Jedna od nedomica roditelja je ako dete uči engleski jezik, da li da ide na kurs nemackog jezika u Beogradu i da li može da savlada istovremeno dva jezika. Postoji latinsk izreka „Koliko znaš jezika – toliko vrediš“ i opet je sve to individualno, jer roditelji se plaše da ne dođe do mešanja jezika. Mišljenja smo da ne može da škodi i treba ako dete ima kapicetta i ako rodutelji imaju finansijskih mogućnosti da dete pošalju da pored jezika koji uči u školu isrtovremeno savlada i drugi jezik.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *