Posted on Leave a comment

Kako odabrati usluge prevoza kamiona s kranom?

Svaki ozbiljan vlasnik preduzeća ili menadžer projekta će znati da traži prave znakove kada radi sa prodavcem ili provajderom usluga. To je zadatak druge prirode koji dolazi prirodno, baš kao i obezbeđivanje adekvatnog nivoa bezbednosnih zahteva na gradilištu. Naravno, poželećete da radite sa kompanijom za iznajmljivanje kamiona s kranom koja će obaviti posao i ne stvarati više glavobolje kada je u pitanju pomoć da sredite projekat. Iako će mnoge kompanije promovisati svoje poslovanje kao najbolje, evo našeg praktičnog pogleda na šta uvek treba da pazite kada birate usluge iznajmljivanja kamiona s kranom za rad.

Osim što samo izaberete kompaniju sa najnovijim vozilima, tu će biti nekoliko znakova koji će vam pomoći da se uverite u izbor koji pravite. Neka vam ova kontrolna lista bude pri ruci sledeći put kada tražite pouzdanog provajdera usluga iznajmljivanja kamiona s kranom sa kojim ćete raditi. Na kraju krajeva, dobro obavljen posao često je više od toga da se vaša roba isporuči na dan kada vam je potrebna.

Proverite odgovornost i profesionalizam prevoza kamionima sa kranom!

Da li imaju iskustvo koje vam je potrebno za pomoć u vašem projektu? Uvek pomaže da se osigura da vaš izabrani provajder iznajmljivanja kamiona s kranom može biti pouzdan i odgovoran. Na kraju dana, biće vam potreban dobavljač usluga kamiona s kranom koji može da se pobrine za sve stvari koje transportujete ili treba da premestite. Obavezno ih pitajte o njihovom dosadašnjem radu i iskustvu u radu sa drugim projektima sličnim vašim. Na primer, možda biste želeli da pogledate kako su se ponašali:

Komercijalni građevinski projekti,
Veliki projekti preseljenja
Potreba za dizalicama velikog dometa, i
Zahtevi za transport teške mašinerije i opreme.
Kako oni postupaju sa vama?
Dobra komunikacija nije samo ono zbog čega brakovi traju – to je ono što pomaže vlasnicima preduzeća da budu koordinisani i efikasni bez obzira šta rade! Način na koji vaš provajder usluga iznajmljivanja kamiona sa kranom komunicira sa vama, bilo pre, tokom ili posle posla, definitivno će dati signal o tome koliko je lako raditi sa njima i da li dobijate onu vrstu vrednosti koju zaslužujete vaš projekat.

Dobar izbor flote može da reši širi spektar projekata

Ako planirate da razmotrite novu uslugu iznajmljivanja kamiona s kranom, važno je da dobro razumete njihov vozni park i vrstu opreme koju mogu da obezbede. Bez da budete previše površni u vezi sa ovom tačkom, najbolje je da ovo znanje držite pri ruci kako se ne biste našli uhvaćeni na projektu bez neophodnih vozila i dizalica!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *